Resonantie

Resonantie

Echte liefde tussen de klant en het merk. Persoonlijke identificatie met het merk op z’n top. Een merk die dit bereikt lokt een emotionele reactie uit. Het merk weet de klant te activeren om lid te worden en erbij te horen. Trouw te blijven. Te volgen en te delen.

Voor resonantie maak je je merk persoonlijk, relevant, fantastisch en intens!


Robert Kroesbergen is een ervaren marketingprofessional. Helpt ondernemers en organisaties met hun strategie, (online) marketing, communicatie, social media, branding en positionering. Schrijft over zijn vak én soms ook over de Arizona Cardinals. Daarnaast zorgt hij als vrijwilliger online marketing bij het Amerikaanse NFL platform Profootballspot.com voor fan-engagement, ontzettend veel nieuwe volgers en het verspreiden van schitterende content.

 

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.