Referenties

Referenties

Op deze pagina lees je de referenties van personen met wie ik met veel plezier heb samengewerkt aan verschillende marketing- en communicatieprojecten.

 

 

Wouter van Kerkvoorde

“Het eerste wat in mij opkomt als ik aan Robert’s werk denk is gedrevenheid met een grote kennis van zaken. Creatief, zakelijk en niet van zijn stuk te krijgen. Een bijzonder prettige zakenpartner met goede resultaten.” 

 

 

Melloney Jewell

“Ik had het genoegen om met Robert samen te werken toen hij bij Smits Rolluiken en Zonwering B.V., een zusterbedrijf van SWS UK, werkte. Robert en ik hebben samengewerkt op een marketingproject om een ​​nieuw assortiment producten van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk te lanceren. Robert was van onschatbare waarde op dit project. Hij leverde expertise op het gebied van productmarketing, gaf advies en gaf altijd snel en accuraat feedback. Dit was van vitaal belang voor mij om de producten op tijd te lanceren. Robert is erg aardig en heeft goede communicatieve vaardigheden. Ik vond het prettig samenwerken met Robert. Ik beveel hem graag aan en wil graag weer met hem samenwerken.” 

 

 

Maurice van Dael

“Als collega binnen de AVZ-groep is Robert een belangrijke sparringspartner voor mij geweest. Ik ken Robert als iemand die creatief en enthousiast is binnen de breedte van het marketingvak. Een proactieve marketeer in een voortdurend veranderende wereld van B2B en B2C marketing en communicatie.”

 

 

John Kösters

“Het was prettig om met Robert samen te werken. Hij zit vol ideeën, is zeer creatief en is vastbesloten om zijn doelen te bereiken.” 

 

 

Joost Abbing

“Ik vind Robert een heel goede marketeer. Hij is altijd op zoek naar de meest creatieve oplossing, zelfs met een strakke begroting en/of deadline (dat is bijna altijd het geval). Hij heeft een goed gevoel van innovatie en design. Ook heeft hij het vermogen om te vertrouwen op en te luisteren naar een ontwerper. Bovendien heeft Robert uitstekende sociale vaardigheden en is hij een aardige persoon om mee samen te werken.”