Wat is je meest waardevolle content

Wat is je meest waardevolle content?

Weet jij al wat je meest waardevolle content is?

Is de meest waardevolle content voor jou dat wat de meeste lezers trekt? De hoogste conversie geeft? De meeste retweets? Waar de meeste reacties op komen?

Of zijn het je artikelen met je beste inzichten en je echte overtuigingen? Dat verhaal waar je anderen echt mee helpt? En wat te denken van je mooist geschreven stukken?

 

Je meest waardevolle content is…

Vul maar in. Het is echt heel eenvoudig. Als je maar een keuze maakt. Welke vraag beantwoord wat voor jou je meest waardevolle content is? En welke voor je lezers? Minstens één. Of twee. En misschien wel allemaal.

 

Foto credit: Negativespace

Robert Kroesbergen is een ervaren marketingprofessional. Helpt ondernemers en organisaties met hun strategie, (online) marketing, communicatie, social media, branding en positionering. Schrijft over zijn vak én soms ook over de Arizona Cardinals. Daarnaast zorgt hij als vrijwilliger online marketing bij het Amerikaanse NFL platform Profootballspot.com voor fan-engagement, ontzettend veel nieuwe volgers en het verspreiden van schitterende content.

 

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.