Stel je kwaliteitsnorm vast

Stel je kwaliteitsnorm vastElke seconde wordt er wereldwijd weer een grote massa aan ‘nieuwe’ content gecreëerd. De sociale kanalen op het wereld wijde web bieden voor een ieder de mogelijkheid om te creëren en aanwezig te zijn. En die kansen worden door velen gegrepen, niet alleen door kranten of grote organisaties.

Mensen zijn nieuwsgierig. Leergierig. Continue worden verschillende bronnen afgespeurd. Ook door zoekmachines. Wie actief blogt en dit geschreven verhaal via verschillende kanalen de wereld in slingert wordt al snel gevonden. Gelezen. En gewogen, bijvoorbeeld als expert, goeroe of als leider op een bepaald vlak.

Jij hebt toch ook je expertise en een vlotte pen? De gedachte om daarom elke dag een boodschap te creëren en te publiceren speelt al snel door je hoofd. Maar let op. Pleeg geen roofbouw op je expertise. Dagelijks content produceren is één ding. Dagelijks kwaliteit afleveren, dat is de echte uitdaging.

Welk doel je jezelf ook stelt. Je elke dag, elke week of maandelijks gaat schrijven. Stel nu eerst eens je kwaliteitsnorm vast en houd je daar ook aan.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.