Creëer je oase

Creëer je oaseEen woestijn is geen aantrekkelijke ontmoetingsplek. Elke zandkorrel is uniek, maar het verschil is gewoon niet zichtbaar. Een frisse wind verstuift het zand, maar weet niks anders te creëren dan de zoveelste zandduin.

Investeer niet in een zandduin. Je mogelijkheden liggen in een oase. Je oase is iets wat je beter kunt dan anderen, en dat is zichtbaar en voelbaar. Het is een plek waar men zich direct thuis voelt. Een ontmoetingsplek voor succesvolle nomaden onder elkaar.

Creëer één, twee of misschien wel zes oases. Hoe groter je oase, des te eerder men hem ziet. Hoe meer oases, des te groter de kans dat iemand passeert. Zolang je je oases maar voldoende water en aandacht kunt geven. Een oase mag nooit een fata morgana worden. Houd nomaden geen luchtspiegeling voor van zaken die je niet waar kunt maken.

Kijk uit over de horizon. Daar komen de nomaden.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.