Stop niet bij passie

Stop niet bij passieIk hoor het heel vaak. Passie. Stel de vraag ‘wat maakt jou een goede marketeer’ en negen van de tien keer is het antwoord PASSIE. Interessante blogger? PASSIE! Scorende verkoper? PASSIE!!

Dit woord is niet het sleutelwoord van je succes. Neem van mij aan dat iedereen – die een eerlijke kans op deze wereld heeft – gepassioneerd is over dat wat hij of zij goed doet. Net zo gepassioneerd als jij. Wil je het nu nog steeds laten bij dit ene woord of heb je echt iets te bieden?

De enige die zich weet te onderscheiden is namelijk nummer tien. Nummer tien geeft als antwoord wat hem echt uniek maakt. Je weet direct waarom hij anders is. Zijn antwoord gaat verder dan dat van anderen. Het valt op, het blijft hangen.

Stop niet bij passie. Vertel wat je echt te bieden hebt.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.