Maak je droom cv

Maak je droom cvVelen hebben ‘m paraat staan, een curriculum vitae, kortweg je cv. Je cv is de spiegel van je verleden. Je behaalde diploma’s en je werkresultaten. Een blauwdruk van jouw kennis en kunde.

Resultaten uit het verleden bieden echter geen garantie op een zonnige toekomst. Je cv laat nauwelijks zien wat je in de toekomst in je mars zult hebben. Welke groei je door wilt maken? Geen idee. Vervelend, want je kansen zullen in grote mate van je cv afhangen. Het risico is dat je blijft doen wat je al kunt. Daar heb je je waarde immers al in bewezen.

Verder komen? Het is niet gewenst om te liegen in je cv en deze vervolgens te versturen naar recruiters. Pas je cv niet aan in het nu of verleden, maar in de toekomst. Een gedroomde cv kan je een heel mooie richtlijn geven doelen te bereiken. Welke baan vul jij in van 2012 tot 2016? Waar werk je vanaf 2017. Wat gebeurt er met je kennis en opleidingen? Van welke club ben je voorzitter in 2021?

Stel je gedroomde levensloop eens vast. Let op, het eindresultaat moet je een goed en trots gevoel geven. Een glimlach. Bedenk nu aan wie jij je droom cv kunt overhandigen.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.