Image Alt

#Blogpraat Live

Blogpraat Live 2011De wekelijkse Twitterchat #Blogpraat startte een jaar geleden – min of meer als dialoog – samen met Elja Daae. Haar initiatief is inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijke groep enthousiast Twitterende bloggers.

#Blogpraat is meer dan een schare fans op Twitter en Facebook geworden, en profileert zich nu ook nadrukkelijk offline. Binnen het netwerk live kennis delen in een vrijblijvende ontspannen setting staat hierbij centraal. Het gevolg was een eerste geslaagde bijeenkomst in Utrecht eind 2010.

Op 11 april 2011 staat de tweede meeting gepland in Eindhoven, met als thema #Blogpraat LIVE. De discussies op locatie kunnen live online worden gevolgd, zowel op locatie als vanuit je luie stoel thuis kun je deelnemen.

Heb je interesse om bij het event aanwezig te zijn? Meld je dan aan via de blogpraat-website.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.