Roddelen, waarom niet?

Roddelen, waarom nietEr wordt steeds meer geroddeld in het Nederlandse reclamelandschap. Verzekeringen brengen de eerdere woekerpolissen van concurrenten onder de aandacht. Energiemaatschappijen? Die roddelen over de herkomst van stroom of geldverslindende overnames van andere partijen.

Het korte termijn effect is er. De consument wordt hard op de feiten gedrukt. ‘Met die schurken wil je toch niet in zee? Overstappen!’

Denk echter eerst goed na of je deze tactiek zelf in wil zetten voor je onderneming. Is je bedrijf zelf wel zo betrouwbaar als je achterklap nodig hebt om aan klanten te komen? Ga maar na wat je zelf vindt van personen die roddelen. Dat wat in je geheugen blijft hangen over roddeltantes is helemaal niet positief.

Wie met modder gooit, kan modder terug verwachten. Mij niet gezien. Een verstandige ondernemer of marketeer begint niet met roddelen.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.