Image Alt

Hoera, 29 jaar

Hoera 29 jaarDit is mijn dag. En ook van een flink aantal anderen vandaag, van harte als je ook jarig bent. Leuk. Laat een berichtje op Twitter achter, ik wil je graag persoonlijk feliciteren. Op mijn dag.

Het vorige levensjaar bestempel ik als interessant, actief en liefdevol (!). Nieuwe activiteiten als bloggen, Twitterchat #blogpraat en netwerkclub 0318Samen hebben me leuke nieuwe contacten opgeleverd. Het marketingvak levert altijd weer leuke creatieve uitdagingen en ontmoetingen op. En dat geldt ook voor het marketing- en communicatiewerk voor Escape Poppodium.

Mijn verjaardag is de dag om te filosoferen met mijn geliefden en dierbaren. Gebeurtenissen passeren de revue. Ontspanning en plezier zijn de basis voor nieuwe creatieve ideeën.

Ik ben nieuwsgierig wat dit nieuwe jaar op gaat leveren. Volgende maand vul ik mijn nieuwe dreamline in, maar vandaag ga ik de dag als een nieuwe droom beleven.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.