Image Alt

Droom groot, grote inspirator

Droom groot, grote inspiratorOk inspirator, laten we eerlijk zijn. De kans is groot dat er meer personen rondlopen met hetzelfde innovatieve en lumineuze idee zonder dat je het van elkaar weet. Maar misschien ken je ook mensen die wel heel nadrukkelijk aan de haal gaan met jouw ideeën.

Vervelend? Zie dit als een compliment. Je hebt je taak immers volbracht als grote inspirerende bedenker. Het kriebelt misschien om je idee zelf uit te voeren, maar hier ligt je sterke kant niet. Je impact zal hier duidelijk onder leiden. Slecht idee.

Pak het eens anders aan. Veel inspirators schrijven een inspirerend boek en laten vervolgens duizenden mensen hun gedachtegoed uitvoeren. Je hoeft het niet meteen zo groots aan te pakken, maar stel je eens voor wat voor impact jouw idee dan zou hebben. Heerlijk. Denk daarom als eerste na hoe jij je troepen het beste kunt inspireren.

Inspirator, het is tijd om weg te dromen. Op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.