Het is niet waar je vandaan komt

Het is niet waar je vandaan komtTerug kijken naar het verleden kunnen we allemaal. Herinneringen aan wat heel goed of juist fout ging. Zou je dit opnieuw willen beleven en misschien wel anders willen doen?

Tijden veranderen. Jouw ’s werelds grootste succes – hoe klein het ook lijkt – kun je niet meer behalen in het verleden. Succes wordt behaald in de toekomst. Zonder een doel voor ogen en een bijpassende strategie kom je er niet.

Hoe pak je dat aan? Maak voor jezelf een planning in kleine, makkelijk te nemen stappen. Begin eens met de dingen die je wilt hebben, wie je wil zijn en wat je wil doen in de komende 3 tot 6 maanden. Je kunt hiervoor de Dreamline Worksheet gebruiken, naar een idee van Timothy Ferriss (4-hour Workweek). Neem van mij aan dat het werkt.

Het is niet waar je vandaan komt, maar waar je naar toe gaat. A journey of a thousand miles begins with a single step – Confucius

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.