Herontdek je verloren talent

Herontdek je verloren talentGedurende je levensjaren ontwikkel je diverse talenten. Aan de basis staan aanleg, kansen en soms een beetje geluk. Daarbovenop komt nog je interesse en doorzettingsvermogen.

In het dagelijks leven heb je je ontwikkelde talenten echter niet altijd nodig. Soms gebruik je ze zelfs jaren niet. Door een druk leven als tekstschrijver kom je bijvoorbeeld niet meer toe aan je passie viool spelen. Of de enige vreemde taal die je regelmatig spreekt is Engels, waardoor je Spaans eigenlijk niet meer is wat het is geweest.

Vrees niet. Je eerder verworven talent is blijvend. Na een half uurtje viool spelen heb je de juiste melodie eigenlijk al snel weer te pakken. Je Spaans pik je tijdens je vakantie aan één van de Costa’s binnen een dag weer op.

Welke passie heb jij de laatste jaren laten versloffen? Pak het eens op. Hartstikke leuk en succes gegarandeerd.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.