Start me up

Start me upJe laatste wereldtour aankondigen. The Rolling Stones kondigen vandaag, 26 juli 2010, hun (waarschijnlijk) laatste wereldtour aan. Oude rotten die het vak van entertainen nog altijd als de beste verstaan. In 2007 verpletterden ze gelijk met het eerste nummer, ‘Start me up’, het hele Goffertpark in Nijmegen. Ik was fan!

Start me up. Mijn wereldtour in het marketing- en communicatielandschap is nog maar net begonnen. Toch is het al heel duidelijk, ook dit vak heeft veel van de entertainmentindustrie in zich. Hoe maak je je publiek enthousiast over je product? Welke tools zet je hiervoor in? Wat is het budget? Wie wil je bereiken en aanspreken?

En dan aan de slag. Eerst moet je een goed team samenstellen. De een speelt prima alleen, een ander heeft een goed geoliede band nodig en misschien zelfs een andere leadsinger. Creëer een mythisch verhaal om je product en je team. Wat maakt het merk zo bijzonder? Wie is uit de boom gevallen? Houd je PR hiermee levend(ig).

De laatste wereldtour van The Rolling Stones. Nog maar één keer de kans om af te kijken hoe je een perfecte show neer zet.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.