Helaas, je valt buiten de doelgroep

Helaas, je valt buiten de doelgroepJe besluit voor de aardigheid eens aan een enquête deel te nemen. De eerste paar vragen zijn helder en zonder enige moeite vul je ze in. Klik. Volgende Vraag. ‘Helaas…. je valt buiten de doelgroep’. Een abrupt einde komt aan je deelname aan het onderzoek. Je vrijwillige bijdrage wordt niet gewaardeerd. Je antwoorden tellen niet.

Maar beste marketeer. Is het dan niet interessant om te weten wat er buiten je doelgroep leeft? Om te ontdekken wat het gehele profiel is van iemand die buiten je doelgroep valt? Kun je hier geen patronen in ontdekken die juist patronen binnen je doelgroep bevestigen of versterken? En kun je van bewegingen buiten je doelgroep niks leren?

Ik denk van wel. Ik roep daarom alle marketeers op om ook af en toe buiten de afgebakende doelgroepen te onderzoeken.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.