Beweging in de Zaak

Beweging in de ZaakWie niet in beweging is zal het veel moeite kosten in beweging te komen. Optrekken in z’n 5 gaat niet. Je aanzetten tot sporten terwijl je lui op de bank voor de tv hangt? Dat is een hele opgave. Wie wel sport weet beter. Na een rondje op mijn mountainbike kom ik moe, maar voldaan terug. Na een flinke inspanning heb ik meer energie voor nieuwe opdrachten dan voorheen. Beweging leidt tot beweging.

Zo werkt het ook in een organisatie. Een zaak die niet in beweging is, is onaantrekkelijk. Onaantrekkelijk voor medewerkers, leveranciers en investeerders. En onaantrekkelijk voor ondernemende klanten. Wat je aantrekt zijn luie partners die weinig hoopgevend zijn voor een gezonde toekomst.

Beweging in de zaak

De sleutel tot succes? Breng beweging in de zaak. Geef impulsen. Inspireer en innoveer. Verbeter bedrijfsprocessen. Sta open voor ideeën. Ondersteun medewerkers in hun ambities, passies en drijfveren. Zet in op gezondheid en sport. Geef energie, ontvang energie. Communiceer successen.

Creëer een positieve stroom waarin iedereen wordt meegezogen. Als een peloton wielrenners. Alle neuzen dezelfde kant op, en vooruit door weer en wind!


Robert Kroesbergen is een ervaren marketingprofessional. Helpt ondernemers en organisaties met hun strategie, (online) marketing, communicatie, social media, branding en positionering. Schrijft over zijn vak én soms ook over de Arizona Cardinals. Daarnaast zorgt hij als vrijwilliger online marketing bij het Amerikaanse NFL platform Profootballspot.com voor fan-engagement, ontzettend veel nieuwe volgers en het verspreiden van schitterende content.

 

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.