Van alle markten thuis

Van alle markten thuisEen conceptontwerp voor een nieuwe leaflet neerzetten? Uw marketeer kruipt wel even achter Illustrator. Een presentatie opmaken? In een handomdraai. Je klanten van verkoopadvies voorzien? Ach, aan Sales-kennis geen gebrek. En die nieuwe documenten met productinformatie en bijbehorende acties werden toch al uitgewerkt door de marketingafdeling.

Was marketing vroeger nog een samentrekking van ‘market getting’ met afgebakende specialisme als het gaat om marketingmodellen, consumentengedrag, promotie en strategie. Kortom, de afdeling waar de richting voor korte en lange termijn werd bepaald. Tegenwoordig omvat het werkterrein van een marketeer veel meer.

Met een flinke dosis creativiteit en inzet legt de marketeer verbindingen tussen alles wat er binnen en buiten uw organisatie gebeurt. Hij kan daarbij putten uit een gigantisch netwerk collega’s, leveranciers en klanten. Een groot assortiment tools en oplossingen staat bij hem uitgestald.

Maar u zou hem tekort doen als u zegt dat het een allrounder is. Nee, uw marketeer is van alle markten thuis, en weet die waren als geen ander aan de man te brengen. Maar in hart en nieren blijft hij een bevlogen marketeer. In zijn kraam vindt u nog altijd exclusieve specialiteiten van grote waarde. Schroom niet ernaar te vragen als u ze niet direct ziet liggen.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.