Wees een ster

Wees een sterHet is een heerlijke zwoele zomeravond. Met een goed glas wijn, al dan niet met je partner, zittend op je tuinbankje staar je naar het universum boven je. Hoe langer je kijkt, des te meer zie je er verschijnen. Heldere sterren, grote sterren, doffe sterren. Exemplaren die in combinatie met elkaar een prachtig of herkenbaar patroon voor je vormen. Romantisch. Rustgevend. Inspirerend.

Wie slim is reflecteert af en toe eens een onderwerp als een sterrenhemel. Sluit je ogen en zoek al je vrienden in een pikzwarte omgeving. Wie schijnen er dichtbij, wie betekenen op zichzelf veel voor je en wie waardeer je juist geclusterd in een groep. Welke verbindingen zie je. En welke sterren moet je nog ontdekken.

Zoek nu naar jezelf. Waar in het heelal bevind jij je en hoe helder schijn je nu. Hoe helder zou je willen schijnen over 5 jaar, 10 jaar. Wat draait er om je heen. En wil je langzaam doven of met een grote knal vergaan?

Zie je levensvragen eens als een kosmos. Schitter met je vrienden, in je werk of laat je projecten stralen. Je bent een ster. Voelt dat niet fantastisch?

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.