Op naar een fantastische dag

Op naar een fantastische dagJe vertelt graag over een leuke herinnering. Een voorstelling, een verbeelding. Nog mooier dan dat het in werkelijkheid was. En in je enthousiasme zuig je iedereen mee in een verrukkelijk verhaal. Maar de mooiste belevenissen uit je leven liggen niet in het verleden. Gebruik ze voor een prachtige dag in de toekomst!

Neem nog eens een schitterend moment diep in gedachten. Waar was je? Met wie? Wat deed je? Wat gebeurde er om je heen? Was het zonnig? Welke geluiden hoorde je? Maak het zo prachtig en kleurig als je kunt. Vergroot dit beeld alsof je je eigen film op een enorm scherm bekijkt.

Denk nu aan de toekomst en herhaal de vragen. Waar wil je zijn? Met wie ben je er? Wat doe je? Wat gebeurt er om je heen? Wat voor kleuren zie je? En wat hoor je? De kleuren zijn prachtig en het is overal om je heen. Dit is de overheerlijke film die je ontzettend graag wil gaan beleven.

Nu kun je er naar leven en actie ondernemen. Begin vandaag met het script te schrijven. Zoek de acteurs en actrices die je net in gedachten hebt gezien. Zoek de juiste set en de best passende muziek.

Neem de regie in handen. Binnenkort heb je weer een fantastische dag!

PS. Sommige filmscripts kun je het beste samen schrijven voor het mooiste resultaat.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.