Rust Roest

Rust RoestRust is belangrijk. De gedachten ergens anders op richten om nieuwe inspiratie te vinden in zaken die je anders over het hoofd zou zien. Maar hoe lang mag die periode zijn zonder dat je vast komt te zitten?

Ik heb de proef op de som genomen en mijn wekelijkse blog drie maanden stil gezet. Mijn conclusie? Een korte stop met schrijven heeft niet geleid tot vijftig nieuwe ideeën om over te bloggen. De noodzaak om op korte termijn verbanden te leggen ontbreekt. Creativiteit kun je niet in de wacht zetten voor later. Een punt wat je op dat moment wil maken, is minder of niet meer relevant na twee maanden. En dat weet je.

Wil je toch even een break nemen met bloggen? Stop dan niet met schrijven voor je blog. Stop alleen met posten. Zo blijf je scherp.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.