Het pad van trotse rijkdom

Het pad van trotse rijkdomWie op zoek gaat naar een vrij en zorgeloos leven denkt al snel aan rijkdom. Geld als bezit of het hebben van luxe wordt gezien als het doel. Maar eenmaal in het bezit van geld komt men nog bedrogen uit en blijkt men helemaal niet gelukkiger te zijn geworden. Maar wat geeft dan wel een rijk gevoel?

Neem een kijkje in de spiegel. Denk aan wat al in je bezit is. Wees trots op wie je bent. Wat je echt rijk maakt is wat je voor anderen betekent en zij voor jou. Je familie, je relaties en je vrienden. Wees trots op je lichaam en zorg ervoor, zodat je in goede gezondheid bent. Wees trots op het werk wat je verricht, maar vergeet niet te ontspannen. Dit is de kern waarmee je al gelukkig bent.

Bewandel dit pad en je zult je rijk voelen.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.