Dromen doe je ’s nachts

Dromen doe je 's nachtsIs dit nou alles? Wie wil ik zijn? Wat wil ik bereiken? Iedereen stelt zichzelf weleens dit soort vragen.

Over het realiseren van je dromen worden vele boeken geschreven. Verleden en het nu worden afgezet tegen een nieuwe toekomst. Een nieuwe droom. Aan de hand van de ideeën van de schrijver word je getriggerd je dromen, idealen en doelen te bepalen. Je wordt gestuurd door voorbeelden. Lijstjes vul je in. En met een beetje geluk heb je dromen omgezet in meetbare acties. Maar ben jij dit echt of werk je aan een ideaalbeeld voor anderen? Er is maar één manier om daar achter te komen.

’s Nachts laat je geest zich niet beïnvloeden. Je echte dromen komen vanzelf boven drijven. Luister ernaar.

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.