Hoera, 28 jaar!

26 februari 2010 hiep hiep…. hiep!

Met maar één blog-bericht tussen mijn 27ste en 28ste verjaardag lijkt Twitter de enige noemenswaardige gebeurtenis het afgelopen jaar.

Mijn volgers op Twitter weten beter. De vraag what’s happening in maximaal 140 tekens beantwoorden is zo toegankelijk. Mijn Tweets-teller is in een paar maanden tijd al ruim over de 500 Tweets geschoten. Muziek, Escape Poppodium, NFL, mountainbiken, sport, boeken, marketing, communicatie, economie, werk, etc. Eigenlijk passeren op mijn Twitter dezelfde onderwerpen als op mijn verjaardagsfeest.

Maar het lukt niet om mijn verjaardag van dit jaar samen te vatten in 140 tekens. Van vrijdag tot en met zondag ben ik eigenlijk weer verrast door alles en iedereen om mij heen. Een weekend om nooit te vergeten. Allemaal bedankt !

PS. Met @frurken naar Stream of Passion in Escape Poppodium was geweldig!

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.