Vier redenen om lijstjes te maken

Vier redenen om lijstjes te makenDe vijf beste marketingartikelen van deze week. Tien tips hoe je een betere blogger wordt. Of de zeven valkuilen bij het inzetten van social media als marketingtool. Allemaal voorbeelden van lijstjes. Het zal je niet verbazen dat deze artikelen tot de meest gelezen en gedeelde stukken op het internet behoren. Iedereen smult ervan!

Vier redenen om lijstjes te maken:

 1. Een opsomming is zeer overzichtelijk en snel te lezen
 2. Ze zijn makkelijk te onthouden en begrijpen.
 3. Kennis kan direct worden omgezet in concrete acties van jezelf en/of je collega’s
 4. Je investering voor het creëren van een reeks punten is slechts een kwestie van enkele minuten.

Dus waarom zou je niet elke week een nieuwe lijst bedenken en opstellen om meer, betere of nieuwe inzichten te creëren. Dit kan een lijst voor de toekomst zijn, welke vijf steekwoorden beschrijven je toekomstvisie. Een lijst voor nu, zoals je ’to do list’. Of een samenvattende terugblik naar het verleden, zoals een lijst van je drie beste marketingacties in 2011?

Het creëren van een lijst is niet alleen voorbehouden aan bloggers. Ook jij hebt de tijd en inspiratie er minstens wekelijks één te schrijven.

Comments

 • Henkie

  januari 18, 2012

  t Begint al wat te worden! D

  reply

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.