Wat is jouw onderscheidend vermogen

Wat is jouw onderscheidend vermogenHet was een mooie stunt, Zeeman op de catwalk tijdens de Fashion Week onder de naam Frank. Na de kleding, ontworpen door Frank Kungl, gepresenteerd te hebben verscheen het logo van Zeeman op het scherm.

Volgens de Zeemannen hoeft design kleding niet duur te zijn. Bart Maussen, een van de eigenaren van het mode-evenement, kon er wel om lachen. “Van veraf zag het er best leuk uit, maar van dichtbij zag je dat het van inferieure kwaliteit was”.

Dat Zeeman zich niet op de top van de markt richt moge duidelijk zijn. Gepretendeerde prijs-kwaliteitverhouding van A-merken wordt in onderzoek echter ook regelmatig onderuit gehaald, of op prijs of op kwaliteit.

Onderscheidend vermogen

Om je op prijs en kwaliteit te onderscheiden is dus zeer risicovol. Een topontwerper bijvoorbeeld onderscheidt zich daarom op design en krijgt navenant zijn faam en gelden. En dat geldt evenzo voor succesvolle ondernemers, personen, werknemers, organisaties en merken. Goed om over na te denken. Wat is jouw onderscheidend vermogen?

Add Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.